Designmagasin
Designmagasin
Keramikk

inci

Keramikk Et speil av eleganse; Inci gjenspeiler skjønnheten i en perle med svarte og hvite alternativer og er det riktige valget for de som ønsker å gjenspeile adelen og elegansen til mellomrommene. Inci-linjer produseres i størrelser 30 x 80 cm og bærer den hvite og svarte stiligheten til leveområdene. Produsert ved bruk av digital utskriftsteknologi, et tredimensjonalt design.

Fartsskriver Programmerer

Optimo

Fartsskriver Programmerer Optimo er et banebrytende produkt på berøringsskjermen for programmering og kalibrering av alle digitale fartsskrivere montert på nyttekjøretøyer. Med fokus på hastighet og brukervennlighet, kombinerer Optimo trådløs kommunikasjon, produktapplikasjonsdata og en rekke forskjellige sensortilkoblinger til en bærbar enhet for bruk i bilens hytte og verksted. Designet for optimal ergonomi og fleksibel posisjonering, det oppgavedrevne grensesnittet og den innovative maskinvaren forbedrer brukerens opplevelse dramatisk og tar tachografprogrammering inn i fremtiden.

Organisk Olivenolje

Epsilon

Organisk Olivenolje Epsilon olivenolje er et produkt med begrenset opplag fra organiske olivenlunder. Hele produksjonsprosessen gjøres for hånd, ved bruk av tradisjonelle metoder, og olivenoljen tappes ufiltrert på flaske. Vi designet denne pakken som ønsker å sikre at de følsomme komponentene i svært næringsrikt produkt vil bli mottatt av forbrukeren fra fabrikken uten endringer. Vi bruker flasken Quadrotta beskyttet av en pakke, bundet av lær og plassert i en håndlaget trekasse, forseglet med tetningsvoks. Så forbrukere vet at produktet kom direkte fra fabrikken uten inngrep.

Laboratorievannrensingssystem

Purelab Chorus

Laboratorievannrensingssystem Purelab Chorus er det første modulære vannrensesystemet designet for å passe individuelle laboratoriebehov og plass. Den leverer alle kvaliteter av renset vann, og gir en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller kobles til hverandre i et unikt tårnformat, noe som minimerer systemets fotavtrykk. Haptiske kontroller tilbyr svært kontrollerbare doseringsstrømmer, mens en glorie lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gjør Chorus til det mest avanserte systemet som er tilgjengelig, noe som reduserer miljøbelastningen og driftskostnadene.

Skipskontrollsystem

GE’s New Bridge Suite

Skipskontrollsystem GEs modulære skipskontrollsystem er designet for å passe både store og lette fartøyer, og gir intuitiv kontroll og tydelig visuell tilbakemelding. Ny posisjoneringsteknologi, motorstyringssystemer og overvåkingsenheter gjør at skip kan manøvreres nøyaktig i trange rom, samtidig som belastningen på operatøren reduseres, da komplekse manuelle kontroller erstattes med ny berøringsskjermteknologi. En justerbar skjerm reduserer refleksjoner og optimaliserer ergonomi. Alle konsollene har integrerte håndtak for bruk i grove hav.