Designmagasin
Designmagasin
Klokkeapplikasjon

Dominus plus

Klokkeapplikasjon Dominus pluss uttrykker tid på en original måte. Som prikker på domino stykker representerer tre grupper med prikker: timer, titalls minutter og minutter. Tidspunktet på dagen kan leses fra fargen på prikkene: grønn for AM; gult for PM. Applikasjonen inneholder en tidtaker, en vekkerklokke og klokkeslett. Alle funksjoner er navigerbare ved å berøre diskrete hjørnepunkter. Det hadde en original og kunstnerisk design som presenterer det faktiske Face of Time fra det 21. århundre. Den er designet i en vakker symbiose med Apple bærbare enhetsvesker. Den har et enkelt grensesnitt med bare noen få nødvendige ord for å betjene det.

Kommersiell Plass

De Kang Club

Kommersiell Plass Dekang ligger i det kommersielle sentrum av Guangzhou, Kina, er et SPA og underholdning et av de kommersielle prosjektene. Prosjektet ligger i designkonseptet "urbant landskap" som den grunnleggende ledetråden for å svare på kravene til det moderne bylivet.

Meldingskort

Standing Message Card “Post Animal”

Meldingskort La dyrepapirfaget levere viktige meldinger. Skribe meldingen din i kroppen og send deretter sammen med andre deler i konvolutten. Dette er et morsomt beskjedkort som mottakeren kan sette sammen og vise. Har seks forskjellige dyr: and, gris, sebra, pingvin, sjiraff og rein. Livet med design: Kvalitetsdesign har makten til å endre plass og transformere hodet til brukerne. De tilbyr komfort med å se, holde og bruke. De er gjennomsyret av letthet og et overraskelseselement, berikende rom.

Transformerbar Sofa

Mäss

Transformerbar Sofa Jeg ønsket å lage en modulær sofa som kunne transformeres i flere separate sitteløsninger. Hele møblene består av bare to forskjellige stykker med samme form for å danne en rekke løsninger. Hovedstrukturen er den samme sideformen på armlenene, men bare tykkere. Armlene kan dreies 180 grader for å endre eller fortsette hovedstykket til møblene.

Kakestativ

Temple

Kakestativ Fra den økende populariteten til hjemmebakst kunne vi se et behov for et moderne moderne kakestativ som lett kan oppbevares i et skap eller en tegning. Enkel å rengjøre og oppvaskmaskin. Tempelet er enkelt å montere og intuitivt ved å skyve platene over den sentrale koniske ryggraden. Demontering er like enkelt ved å bare skyve dem av. Alle de fire hovedelementene holdes sammen av Stacker. Stacker hjelper til med å holde alle elementene sammen for kompakt lagring med flere vinkler. Du kan bruke forskjellige platekonfigurasjoner for forskjellige anledninger.

Salongstol

Bessa

Salongstol Bessa loungestol er designet for salongområder på hotell, resorts og private boliger, og harmoniserer med de moderne interiørdesignprosjektene. Designen formidler en ro som inviterer til en opplevelse å bli husket. Etter å ha løst sin helt bærekraftige produksjon, kan vi glede oss over balansen mellom form, moderne design, funksjon og dens organiske verdier.