Designmagasin
Designmagasin
Briller

Mykita Mylon, Basky

Briller MYKITA MYLON-kolleksjonen er laget av et lett polyamidmateriale med enestående individuell justerbarhet. Dette spesielle materialet er laget lag for lag takket være Selective Laser Sintering (SLS) teknikk. Ved å tolke den tradisjonelle runde og ovale runde panto-brilleformen som var moteriktig på 1930-tallet, legger BASKY-modellen til et nytt ansikt til denne brillekolleksjonen som opprinnelig var designet for bruk i sport.

Bok

Brazilian Cliches

Bok "Brazilian Clichés" ble komponert ved hjelp av bilder fra en gammel katalog med brasilianske boktrykksklisjeer. Men grunnen til tittelen skyldes ikke bare klisjeene som ble brukt til sammensetningen av illustrasjonene. Ved hver sides tur møter vi på andre typer brasilianske klisjeer: historiske, som portugisernes ankomst, kateket av indianere, kaffe og økonomiske økonomiske sykluser ... det inkluderer til og med moderne brasilianske klisjeer, fulle av trafikkork, gjeld, lukkede sameier og fremmedgjøring - Portrettert i en irreverent samtidsvisuell fortelling.

Transportknutepunkt

Viforion

Transportknutepunkt Prosjektet er et transport-HUB som knytter de omkringliggende tettstedene til hjertet av det dynamiske livet på en enkel og effektiv måte som genereres ved å slå sammen forskjellige transportsystemer som jernbanestasjon, metrostasjon, nildek og busstasjon i tillegg til andre tjenester for å konvertere sted å være katalysator for den fremtidige utviklingen.

Bærbar Ultralydfeildetektor

Prisma

Bærbar Ultralydfeildetektor Prisma er designet for ikke-invasiv materialtesting i de mest ekstreme miljøer. Det er den første detektoren som har integrert avansert sanntidsavbildning og 3D-skanning, noe som gjør feilfortolkning mye enklere, noe som reduserer teknikertiden på stedet. Med en tilnærmet uforgjengelig innkapsling og unike flere inspeksjonsmåter, kan Prisma dekke alle testapplikasjoner, fra oljerørledninger til romfartens komponenter. Det er den første detektoren med integrert dataregistrering og automatisk generering av PDF-rapporter. Trådløs og Ethernet-tilkobling gjør at enheten enkelt kan oppgraderes eller diagnostiseres.

Lampe

Muse

Lampe Inspirert av 'Won Buddhism' til å si at det ikke er absolutte kvaliteter i vårt univers, har vi gitt en paradoksal kvalitet til 'lys' ved å gi det en 'fysisk tilstedeværelse'. Ånden av meditasjon som den oppmuntrer var en kraftig kilde til inspirasjon vi brukte til å lage dette produktet; legemliggjør kvalitetene "tid", "materie" og "lys" i et enkelt produkt.

Keramikk

inci

Keramikk Et speil av eleganse; Inci gjenspeiler skjønnheten i en perle med svarte og hvite alternativer og er det riktige valget for de som ønsker å gjenspeile adelen og elegansen til mellomrommene. Inci-linjer produseres i størrelser 30 x 80 cm og bærer den hvite og svarte stiligheten til leveområdene. Produsert ved bruk av digital utskriftsteknologi, et tredimensjonalt design.