Designmagasin
Designmagasin
Etiketter

Stumbras Vodka

Etiketter Denne Stumbras 'klassiske vodka-kolleksjonen gjenopplivet den gamle litauiske vodka-tradisjonen. Design gjør et gammelt tradisjonelt produkt nært og relevant for kundene i dag. Den grønne glassflasken, som er viktig for den litauiske vodkaen, legender basert på sanne fakta og hyggelige, iøynefallende detaljer - den krøllede utskjæringsformen som minner om gamle fotografier, den skrå stangen på bunnen som kompletterer den klassiske symmetriske komposisjonen, og skrifttypene og fargene som formidler identiteten til hvert undermerke - alt gjør den tradisjonelle vodka-kolleksjonen utradisjonell og interessant.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Vi bygger byer med deg. Meldingen som NTT East Japan Corporate Sales Promotion formidler, er omtalt i denne skrivebordskalenderen. Den øverste delen av kalenderarkene er skåret ut av fargerike bygninger, og de overlappende arkene danner en lykkelig by. Det er en kalender man kan glede seg over å endre landskapet i bygningslinjen hver måned og fyller deg en følelse av å være fornøyd hele året gjennom.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Dette er en skrivebordskalender laget med et utklippsdesign med sesongens motiv på utsøkt preging. Høydepunktet i designen er når de vises, sesongmotivene settes i en vinkel på 30 grader for best mulig visning. Denne nye formen uttrykker NTT COMWAREs romanuttrykk for å generere nye ideer. Tanken legges til kalenderfunksjonaliteten med god skriveplass og styrte linjer. Den er god for rask visning og enkel å bruke, full av originalitet som skiller den fra andre kalendere.

Smykker

odyssey

Smykker Den grunnleggende ideen om odyssey av monomer innebærer å dekke voluminøse, geometriske former med en mønstret hud. Fra dette utvikles det et samspill av klarhet og forvrengning, åpenhet og skjul. Alle geometriske former og mønstre kan kombineres etter ønske, varierte og kompletteres med tillegg. Denne fascinerende, enkle ideen gir mulighet for å lage et nesten uuttømmelig utvalg av design, perfekt i samsvar med mulighetene som tilbys av hurtig prototyping (3D-utskrift), ettersom hver kunde kan få et helt individuelt og unikt produkt produsert (besøk: www.monomer. eu-shop).

Dustpan Og Kost

Ropo

Dustpan Og Kost Ropo er et selvbalanserende søppel- og kostekonsept som aldri faller ned på gulvet. Takket være den lille vekten på vanntanken som er plassert i bunnkammeret i søppeldynget, holder Ropo seg selv balansert naturlig. Etter å ha lett feid støvet med hjelp av den rette leppen på søppeldynget, kan brukerne slå kvasten og søppeldynget sammen og legge det bort som en enhet uten å bekymre seg for at den noen gang faller ned. Den moderne organiske formen tar sikte på å gi enkelhet i interiørområdene, og den gyngende vuggende vingelfunksjonen har til hensikt å underholde brukerne mens du rengjør gulvet.

Lenestol

Baralho

Lenestol Baralho lenestol har en slående moderne design sammensatt av rene former og rette linjer. Denne lenestolen er laget av bretter og sveiser på den børstede aluminiumsplaten og skiller seg ut for sin dristige passform som utfordrer styrken til materialet. Det er i stand til å samle skjønnhet, letthet og presisjon av linjer og vinkler i ett element.