Designmagasin
Designmagasin
Medisinsk Senter

Neo Derm The Center

Medisinsk Senter Den er designet for å gi gjenlyd med temaet linjer, og høydepunktene i kalkfarger er akkurat nok til å demonstrere den prangende og energiske designinformasjonen for akkurat dette hudpleiesenteret. Stråler med hvite streker streker gjennom det hvite taket og strekker seg til det omkringliggende rommet med dynamikk. Avslapningssonen ved resepsjonen er satt på en kalk på kalkfargetone fra møbler til teppe som understreker den unge og foryngede merkevaren ved å oversikt over Victoria havn.

Utstillings- Og Forhandlingsplass

All Love in Town Sales Center

Utstillings- Og Forhandlingsplass Kommersiell plass kan også være et forretningsorientert aktivitetsområde fullt av kunst og estetikk i like stor grad som et teater og et museum. Få designere har aldri trodd at den intensive kombinasjonen av mennesker og omgivelser blir så viktig enn noen gang vi forventet. Vi skapte et interiørrom som slo et akkord med folk som gikk inn i det ved å gjøre mest mulig bruk av rimelige materialer-lyspærer, Ping Pong og julepyntballer. Det brakte frem en legende om eiendomssalg av etterbehandlingssalgsoppgaver i tre måneder på den tiden i hele bransjen på grunn av den særegne designen.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturlige verden er i konstant bevegelse når den balanserer mellom orden og kaos. Et godt design lages av samme spenning. Kvalitetene til styrke, skjønnhet og dynamikk stammer fra kunstnerens evne til å forbli åpne for disse motsetningene under skapelsen. Det ferdige stykket er summen av utallige valg kunstneren tar. All tanke og ingen følelse vil resultere i arbeid som er stivt og kaldt, mens all følelse og ingen kontroll gir arbeid som ikke klarer å uttrykke seg. Sammenflettingen av de to vil være et uttrykk for selve livets dans.

Lampe

Capsule Lamp

Lampe Lampen ble opprinnelig designet for et merke for barneklær. Inspirasjonen kommer fra kapselleker som barn får fra salgsautomater som vanligvis ligger på butikkfronter. Når man ser opp på lampen, kan man se en haug med fargerike kapselleker, som hver bærer ønske og glede som vekker ens ungdommelige sjel. Antall kapsler kan justeres og innholdet erstattes slik du vil. Fra hverdags trivia til spesielle dekorasjoner blir hvert objekt du putter i kapslene en egen unik fortelling, og dermed krystalliserer du ditt liv og sinnstilstand på et bestemt tidspunkt.

Kino

Wuhan Pixel Box Cinema

Kino "Pixel" er det grunnleggende elementet i bilder, designer utforsker bevegelsesforhold og piksel for å bli temaet for dette designet. “Pixel” brukes på forskjellige kinoområder. Storhallen i billettkontoret rommer en enorm buet konvolutt dannet av over 6000 stykker rustfritt stålpaneler. Funksjonen visningsvegg er dekorert med enorme mengder firkantede strimler som stikker ut fra veggen og presenterer det glamorøse navnet på kino. Inne i denne kinoen ville alle glede seg over den fantastiske atmosfæren i den digitale verden som genereres av samholdet av alle “Pixel” -elementer.

Kontor

White Paper

Kontor Det lerretlignende interiøret materialiserer et rom for designernes kreative bidrag og skaper muligheter for utallige utstillinger av designprosess. Etter hvert som hvert prosjekt skrider frem, er veggene og tavlene dekket med forskning, designskisser og presentasjoner, som registrerer utviklingen av hvert design og blir designernes dagbok. De hvite gulvene og messingdøren, som er unikt og dristig ansatt for robust daglig bruk, samler fotavtrykk og fingeravtrykk fra ansatte og klienter, og er vitne til selskapets vekst.