Designmagasin
Designmagasin
Roly Poly, Bevegelige Treleker

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Bevegelige Treleker Hvordan ha en regnbue? Hvordan klemme en sommervind? Jeg blir alltid rørt av noen subtile ting og føler meg veldig fornøyd og glad. Hvordan lagre og hvordan eie? Nok er like bra som en høytid. Jeg vil gjerne forme de forskjellige materialene på en enkel og morsom måte. La barn leke med dem for å gjenkjenne den fysiske verdenen, stimulere fantasien og hjelpe dem å forstå deres omgivelser.

Luksussko

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksussko Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formede juveler", kalt Conspiracy, ble grunnlagt i 2010. Konspirasjonssko kombinerer uanstrengt teknologi og estetikk. Hæl og såler er laget av materialer som lett alluminium og titan, som støpes i skulpturelle former. Silhuetten av skoene blir deretter fremhevet av semi / edelstener og andre påkostede pyntegjenstander. Høyteknologi og banebrytende materialer danner en moderne skulptur med form som en sandal, men hvor berøringen og opplevelsen fra dyktige italienske håndverkere fremdeles er synlig.

Vugge, Gyngestoler

Dimdim

Vugge, Gyngestoler Lisse Van Cauwenberge skapte denne en av en slags flerfunksjonell løsning som fungerer som en gyngestol og også som vugge når to Dimdim-stoler er satt sammen. Hver av gyngestolen er laget av tre med stålstøtter og ferdig i en valnøtt finér. To stoler kan monteres på hverandre ved hjelp av to skjulte klemmer under setet for å danne en baby vugge.

Brosje

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Brosje Karakter og ytre form på et motiv gjør det mulig å endre ny design av et ornament. I den livlige naturen endres en periode til en annen. Våren følger vinteren og morgenen kommer etter natten. Fargene endres også så vel som stemningen. Dette prinsippet om utskifting, veksling av bilder føres frem i utsmykkene til «Asia Metamorphosis», samlingen der to forskjellige tilstander, to ukontrollerte bilder reflektert i ett objekt. Bevegelige elementer i konstruksjonen gjør det mulig å endre ornamentets karakter og utseende.

Sminkesamling

Kjaer Weis

Sminkesamling Utformingen av Kjaer Weis kosmetikklinje destillerer grunnleggende om kvinners sminke til de tre viktige bruksområdene: lepper, kinn og øyne. Vi designet kompakter som er utformet for å speile funksjonene de vil bli brukt til å forbedre: slanke og lange for leppene, store og firkantede for kinnene, små og runde for øynene. Materiellt kan kompaktene svinges åpent med en innovativ lateral bevegelse, som svir ut som en sommerfugls vinger. Disse kompaktene er fullstendig påfyllbare og blir bevart med vilje istedenfor å resirkulere.

Analog Klokke

Kaari

Analog Klokke Denne designen er basert på en standard 24-timers analog mekanisme (halv hastighet time hånd). Denne konstruksjonen er utstyrt med to bueformede støpesnitt. Gjennom dem kan du slå hendene som dreier time og minutt. Timehånden (platen) er delt i to segmenter med forskjellige farger som, roterende, indikerer AM- eller PM-tid, avhengig av fargen som begynner å bli synlig. Minutthånden er synlig gjennom den større radiusbuen og avgjør hvilken minuttspalte som tilsvarer 0-30 minutters ringer (plassert på den indre radius av buen) og 30-60 minutters sporet (plassert på den ytre radius).