Designmagasin
Designmagasin
Klatretårn

Wisdom Path

Klatretårn Det ikke-fungerende vanntårnet har besluttet av verkstedledelsen å rekonstruere for å bli en klatrevegg. Å være det høyeste punktet rundt det er godt synlig utenfor verkstedet. Det har den naturskjønne utsikten over Senezh-sjøen, verkstedets territorium og furuskog rundt. Etter endt studium deltar studentene i en seremoniell klatring til toppen av tårnet som et observasjonspunkt. Spiralbevegelse rundt tårnet er et symbol på at prosessen får erfaring. Og det høyeste punktet er et symbol på livserfaring som til slutt forvandles til visdomens stein.

Sjakkpinnekakeemballasje

K & Q

Sjakkpinnekakeemballasje Dette er en pakkedesign for bakevarer (pinnekaker, finansmenn). Med et forhold mellom lengde og bredde på 8: 1 er sidene på ermene ekstremt lange og dekket av et sjakkbrettmønster. Mønsteret fortsetter på fronten, som også har et sentralt plassert vindu som innholdet i hylsen kan sees gjennom. Når alle åtte ermene i dette gavesettet er på linje, avsløres det vakre rutete mønsteret på et sjakkbrett. K & amp; Q gjør din spesielle anledning like elegant som tetiden til en konge og dronning.

Wafer Kake Emballasje

Miyabi Monaka

Wafer Kake Emballasje Dette er en pakkedesign for wafer kake fylt med bønnesyltetøy. Pakkene er designet med tatamimotiver for å fremkalle et japansk rom. De kom også med en ermet stil pakkedesign i tillegg til pakkene. Dette gjorde det mulig å (1) vise en tradisjonell peis, et unikt trekk ved et te-rom, og (2) lage te-rom i 2-matts, 3-matts, 4,5-matts, 18-matts og forskjellige andre størrelser. Baksiden på pakkene er dekorert med andre design enn tatamimotivet, slik at de kan selges separat.

Fotografisk Kunst

Forgotten Paris

Fotografisk Kunst Glemt Paris er svart-hvitt fotografier av de gamle undergrunnene i den franske hovedstaden. Denne designen er et repertoar av steder som få mennesker kjenner fordi de er ulovlige og vanskelig tilgjengelige. Matthieu Bouvier har utforsket disse farlige stedene i ti år for å oppdage denne glemte fortiden.

Pakket Cocktailer

Boho Ras

Pakket Cocktailer Boho Ras selger pakkede cocktailer laget med de beste lokale indiske brennevinene. Produktet har en bohemsk stemning, som fanger den ukonvensjonelle kunstneriske livsstilen og det visuelle av produktet er den abstrakte skildringen av brummen som forbrukeren får etter å ha drukket cocktail. Det har perfekt klart å oppnå midtpunktet der Global og Local møtes, der de smelter sammen for å danne Glocal vibe for produktet. Boho Ras selger ren brennevin i 200 ml flasker og pakket cocktailer i 200 ml og 750 ml flasker.

Podcast

News app

Podcast Nyheter er en intervjuapplikasjon for lydinformasjon. Det er inspirert av iOS apple flat design med illustrasjoner for å illustrere informasjonsblokkene. Visuelt har bakgrunnen en elektrisk blå farge som et oppdrag å få blokkene til å skille seg ut. Det er veldig få grafiske elementer, målet, å gjøre applikasjonen enkel å bruke uten å distrahere brukeren eller miste den.