Designmagasin
Designmagasin
Visuell Identitetsdesign

ODTU Sanat 20

Visuell Identitetsdesign For det 20. året av ODTU Sanat, en årlig arrangert kunstfestival av Middle East Technical University, var forespørselen å bygge et visuelt språk for å synliggjøre de påfølgende 20 årene av festivalen. Som anmodet, ble det 20. året av festivalen vektlagt ved å nærme seg det som et dekket kunstverk som skal avdukes. Skygger av de samme fargede lagene som danner tallene 2, og 0 skapte en 3D-illusjon. Denne illusjonen gir lettelse og tallene ser ut som om de smeltet i bakgrunnen. Det livlige fargevalget skaper en subtil kontrast med roen til den bølgete 20.

Whisky Malbec Tre

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Tre Ved å prøve å kombinere de distinkte elementene som refererer til navnet på produktet, forsterker designet meldingen det foreslår. Det overfører et spennende og spennende bilde. Illustrasjonen av en trassig kondor som viser vingene, betegner følelsen av frihet, koblet med den symmetriske og suggererende medaljen, lagt til en bakgrunnsillustrasjon med et tenkt landskap som bringer poesi til designen, genererer en ideell kombinasjon for å formidle ønsket budskap. En nøktern fargepalett gir den eksklusive funksjoner og typografiske bruksområder til et tradisjonelt og historisk produkt.

Cannabis-Infunderte Piller

Secret Tarts

Cannabis-Infunderte Piller Secret Tarps-emballasjen er laget i den såkalte moderniserte retro / vintage-stilen med en følelse av old-school-notater, slik at en forventning fra en master-farmasøyt berører kunden fra et første øyekast og senere, mens den detaljerte observasjonen av de viktigste designelementene er kodet inn en helhetlig struktur som overfører hovedmarkedsføringspunktet: dette produktet er utviklet av et farmasøytisk profesjonelt firma og inneholder håndlaget farmasøytisk hemmelig oppskrift inni.

Mobilapp

Akbank Mobile

Mobilapp Den nye designen av Akbank Mobile-appen gir et nytt perspektiv når det gjelder sosial, smart, fremtidssikker og givende bankopplevelse. Med den personaliserte områdesignen på hovedsiden kan brukere se på smart innsikt for å lette deres økonomiske liv. Med denne nye designtilnærmingen snakker tradisjonelle banktransaksjoner brukernes språk med kontaktminiatyrbilder, forenklet handlingsstrømmer og konsepter.

Offentlig Skulptur

Bubble Forest

Offentlig Skulptur Bubble Forest er en offentlig skulptur laget av syrefast rustfritt stål. Den er opplyst med programmerbare RGB LED-lamper som gjør at skulpturen kan gjennomgå en spektakulær metamorfose når solen går ned. Det ble skapt som en refleksjon over plantenes evne til å produsere oksygen. Tittelskogen består av 18 stålstammer / -stammer som ender med kroner i form av sfæriske konstruksjoner som representerer en enkelt luftboble. Bubble Forest refererer til den jordlige floraen så vel som den som er kjent fra bunnen av innsjøer, hav og hav

Merkeidentitet

Pride

Merkeidentitet For å lage designen til merkevaren Pride brukte teamet studien av målgruppen på flere måter. Da teamet utformet logoen og bedriftens identitet, tok det hensyn til reglene for psyko-geometri - geometriske formers innflytelse på visse psyko-typer mennesker og deres valg. Dessuten skal designet ha forårsaket visse følelser blant publikum. For å oppnå ønsket resultat, brukte teamet reglene for effekten av farge på en person. Generelt har resultatet påvirket utformingen av alle produktene i selskapet.