Designmagasin
Designmagasin
Prispresentasjon

Awards show

Prispresentasjon Denne festlige scenen ble designet med et unikt utseende og krevde fleksibiliteten til å presentere et musikkshow og flere forskjellige prispresentasjoner. Settene ble opplyst internt for å bidra til denne fleksibiliteten og inkluderte flygelementer som en del av settet som ble fløyet under showet. Dette var en presentasjon og årlig prisutdeling for en ideell organisasjon.

Flaske

North Sea Spirits

Flaske Utformingen av North Sea Spirits-flasken er inspirert av den unike naturen til Sylt og inkluderer renheten og klarheten i det miljøet. I motsetning til andre flasker er North Sea Spirts helt dekket av et ensfarget overflatebelegg. Logoen inneholder Stranddistel, en blomst som bare finnes i Kampen / Sylt. Hver av de 6 smakene er definert av en spesifikk farge mens innholdet i de 4 blandedrikkene er identisk med fargen på flasken. Belegget på overflaten leverer en myk og varm håndfølelse, og vekten gir verdioppfatningen.

Vinylplate

Tropical Lighthouse

Vinylplate De siste 9 er en musikkblogg uten sjangerbegrensninger; funksjonen er dropform cover og forbindelse mellom visuell komponent og musikk. De siste 9 produserer musikksamlinger, som hver inneholder hovedmusikk-tema reflektert i det visuelle konseptet. Tropical Lighthouse er 15. samling av en serie. Prosjektet var inspirert av lyder fra tropisk skog, og hovedinspirasjonen er musikken til artisten og musikeren Mtendere Mandowa. Cover, promo video og vinyl plate pakking ble designet innen dette prosjektet.

Kokespray

Urban Cuisine

Kokespray Gatekjøkkenet er stedet for smaker, stoffer, sukk og hemmeligheter. Men også av overraskelser, konsepter, farger og minner. Det er et nettsted for oppretting. Kvalitetsinnhold er ikke lenger det grunnleggende premisset for å generere attraksjon, nå er nøkkelen å legge til emosjonell opplevelse. Med denne emballasjen blir kokken en "graffitikunstner" og klienten blir en kunst tilskuer. En ny original og kreativ emosjonell opplevelse: Urban Cuisine. En oppskrift har ikke en sjel, det er kokken som må gi sjel til oppskriften.

Bakeri Visuell Identitet

Mangata Patisserie

Bakeri Visuell Identitet Mångata blir visualisert på svensk som en romantisk scene, den skinnende, veglignende refleksjonen av månen skaper på natthavet. Scenen er visuelt appellert og spesiell nok til å skape merkevarebildet. Fargepaletten, svart og gull, imiterer atmosfæren i det mørke havet, og ga merkevaren et mystisk, luksuriøst preg.

Drikkevaremerke Og -Emballasje

Jus Cold Pressed Juicery

Drikkevaremerke Og -Emballasje Logoen og emballasjen ble designet av det lokale firmaet M - N Associates. Emballasjen oppnår en riktig balanse mellom å være ung og hip, men også på en eller annen måte kjekk. Den hvite silkeskjermlogoen ser kontrasterende ut mot det fargerike innholdet med den hvite hetten som fremhever den. Trekantstrukturen på flasken egner seg fint for å lage tre separate paneler, en for logoen og to til informasjon, spesielt detaljert informasjon om runde hjørner.