Designmagasin
Designmagasin
Høyttaler

Black Hole

Høyttaler Black Hole designet på basis av moderne intelligent teknologi, og det er en bærbar Bluetooth-høyttaler. Den kan kobles til hvilken som helst mobiltelefon med forskjellige plattformer, og det er en USB-port for tilkobling til ekstern bærbar lagring. Det innebygde lyset kan brukes som skrivebordslampe. Dessuten gjør det tiltalende utseendet til Black Hole det slik at appellert husvare kan brukes i interiørdesign.

Prosjektnavn : Black Hole, Designernes navn : Arvin Maleki, Kundens navn : Futuredge Design Studio.

Black Hole Høyttaler

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.