Designmagasin
Designmagasin
Høyttaler

Black Hole

Høyttaler Black Hole designet på basis av moderne intelligent teknologi, og det er en bærbar Bluetooth-høyttaler. Den kan kobles til hvilken som helst mobiltelefon med forskjellige plattformer, og det er en USB-port for tilkobling til ekstern bærbar lagring. Det innebygde lyset kan brukes som skrivebordslampe. Dessuten gjør det tiltalende utseendet til Black Hole det slik at appellert husvare kan brukes i interiørdesign.

Prosjektnavn : Black Hole, Designernes navn : Arvin Maleki, Kundens navn : Futuredge Design Studio.

Black Hole Høyttaler

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.