Designmagasin
Designmagasin
Moderne Dress Loafer

Le Maestro

Moderne Dress Loafer Le Maestro revolusjonerer klesskoen ved å inkorporere en Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrix heel'. Matrixhælen reduserer hælens seksuelle visuelle masse og viser den strukturelle integriteten til kjoleskoen. For å utfylle den elegante vampen, brukes høykornet skinn for den øvre tydelige asymmetriske designen. Integrasjonen av hælpartiet til den øvre er nå sammensatt til en elegant og raffinert silhuett.

Moderne Qipao

The Remains

Moderne Qipao Inspirasjon er fra kinesiske relikvier, "Keramikk" er den mest representasjonen som er mest populær uansett fra de kongelige og folket. I min studie er til og med i dag de kinesiske estetiske standardene for mote og Feng Shui (interiør- og miljødesign) uendret. De liker gjennomgang, lagdeling og ønsker. Jeg ønsker å designe en Qipao for å bringe implikasjonen og funksjonen til keramikk fra det gamle dynastiet til moderne mote. Og provoserer mennesker som er glemt sin kultur og etnisitet når vi er i i-generasjon.

Brosje

Chiromancy

Brosje Hver person er unik og original. Dette er tydelig selv i mønstrene på fingrene. Tegnede linjer og tegnene på våre hender er også ganske originale. I tillegg har hver person et utvalg av steiner, som ligger i nærheten av dem i kvalitet eller koblet til personlige hendelser. Alle disse funksjonene gir en tenkende observatør så mange lærerike og attraktive, som gjør det mulig å lage personlige smykker basert på disse linjene og tegnene til individuelle ting. Denne typen ornament og smykker - danner din personlige kunstkode

Smykker

Angels OR Demons

Smykker Vi er vitne til den stadige kampen mellom godt og vondt, mørke og lys, dag og natt, kaos og orden, krig og fred, helt og skurk hver dag. Uavhengig av vår religion eller nasjonalitet, har vi blitt fortalt historien om våre konstante følgesvenner: en engel som sitter på høyre skulder og en demon på venstre side, overtaler engelen oss til å gjøre gode ting og registrerer våre gode gjerninger. Han djevelen overtaler oss å gjøre dårlig og holder oversikt over våre dårlige gjerninger. Engelen er en metafor for vår "superego" og djevelen står for "Id" og den konstante kampen mellom samvittigheten og det ubevisste.

Smykker

Poseidon

Smykker Smykkene jeg designer uttrykker følelsene mine. Det representerer meg som kunstner, designer og også som person. Utløseren for å lage Poseidon ble satt i de mørkeste timene i livet mitt da jeg følte meg redd, sårbar og trenger beskyttelse. Primært designet jeg denne samlingen for å brukes i selvforsvar. Selv om den forestillingen har bleknet gjennom dette prosjektet, eksisterer den fortsatt. Poseidon (havguden og "Earth-Shaker", av jordskjelv i gresk mytologi) er min første offisielle samling og er rettet mot sterke kvinner, ment å gi brukeren følelsen av kraft og selvtillit.

Smykker

odyssey

Smykker Den grunnleggende ideen om odyssey av monomer innebærer å dekke voluminøse, geometriske former med en mønstret hud. Fra dette utvikles det et samspill av klarhet og forvrengning, åpenhet og skjul. Alle geometriske former og mønstre kan kombineres etter ønske, varierte og kompletteres med tillegg. Denne fascinerende, enkle ideen gir mulighet for å lage et nesten uuttømmelig utvalg av design, perfekt i samsvar med mulighetene som tilbys av hurtig prototyping (3D-utskrift), ettersom hver kunde kan få et helt individuelt og unikt produkt produsert (besøk: www.monomer. eu-shop).