Designmagasin
Designmagasin
Ring

Dancing Pearls

Ring De dansende perlene blant de brølende havbølgene, det er resultatet av inspirasjon fra havet og perlene, og det er en 3D-modellring. Denne ringn er designet med en kombinasjon av gull og fargerike perler med en spesiell struktur for å implementere perlenes bevegelse mellom havets brølende bølger. Rørdiameteren er valgt i god størrelse som gjør designet robust nok til at modellen kan produseres.

Smykkesamling

Biroi

Smykkesamling Biroi er en 3D-printet smykkeserie som er inspirert av den legendariske himmelens føniks, som kaster seg inn i flammene og gjenfødes fra sin egen aske. Dynamiske linjer som danner strukturen og Voronoi-mønsteret spredt på overflaten symboliserer føniks som gjenopplives fra de brennende flammene og flyr inn i himmelen. Mønster endrer størrelse for å flyte over overflaten og gir en følelse av dynamikk til strukturen. Designet, som viser frem en skulptur-lignende tilstedeværelse i seg selv, gir brukeren mot til å ta et skritt videre ved å trekke frem sin egenart.

Øreringer Og Ring

Vivit Collection

Øreringer Og Ring Inspirert av former som finnes i naturen, skaper Vivit Collection en interessant og nysgjerrig oppfatning av de langstrakte formene og virvlende linjene. Vivitstykker består av bøyde 18 k gule gullark med svart rhodiumbelegg på de ytre ansiktene. De bladformede øreringene omgir øreflippene slik at det er naturlige bevegelser som skaper en interessant dans mellom det svarte og gullet - gjemmer og avslører det gule gullet under. Formenes sinuositet og de ergonomiske egenskapene til denne samlingen presenterer et fascinerende spill av lys, skygger, gjenskinn og refleksjoner.

Øreringer Og Ring

Mouvant Collection

Øreringer Og Ring Mouvant Collection var inspirert av noen aspekter av futurismen, for eksempel ideene om dynamikk og materialisering av det immaterielle presentert av den italienske kunstneren Umberto Boccioni. Ørepynt og ring fra Mouvant Collection har flere gullfragmenter i forskjellige størrelser, sveiset på en slik måte at man oppnår en illusjon av bevegelse og skaper mange forskjellige former, avhengig av vinkelen som det visualiseres.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturlige verden er i konstant bevegelse når den balanserer mellom orden og kaos. Et godt design lages av samme spenning. Kvalitetene til styrke, skjønnhet og dynamikk stammer fra kunstnerens evne til å forbli åpne for disse motsetningene under skapelsen. Det ferdige stykket er summen av utallige valg kunstneren tar. All tanke og ingen følelse vil resultere i arbeid som er stivt og kaldt, mens all følelse og ingen kontroll gir arbeid som ikke klarer å uttrykke seg. Sammenflettingen av de to vil være et uttrykk for selve livets dans.