Designmagasin
Designmagasin
Øreringer Og Ring

Mouvant Collection

Øreringer Og Ring Mouvant Collection var inspirert av noen aspekter av futurismen, for eksempel ideene om dynamikk og materialisering av det immaterielle presentert av den italienske kunstneren Umberto Boccioni. Ørepynt og ring fra Mouvant Collection har flere gullfragmenter i forskjellige størrelser, sveiset på en slik måte at man oppnår en illusjon av bevegelse og skaper mange forskjellige former, avhengig av vinkelen som det visualiseres.

Ring

Moon Curve

Ring Den naturlige verden er i konstant bevegelse når den balanserer mellom orden og kaos. Et godt design lages av samme spenning. Kvalitetene til styrke, skjønnhet og dynamikk stammer fra kunstnerens evne til å forbli åpne for disse motsetningene under skapelsen. Det ferdige stykket er summen av utallige valg kunstneren tar. All tanke og ingen følelse vil resultere i arbeid som er stivt og kaldt, mens all følelse og ingen kontroll gir arbeid som ikke klarer å uttrykke seg. Sammenflettingen av de to vil være et uttrykk for selve livets dans.

Kjole

Nyx's Arc

Kjole Når lyset trenger gjennom vinduene med et fint nivå, vil gi et nivå av estetisk belysning, belysning for å bringe mennesker i rommet når det mystiske og stille sinnet, som Nyx med en mystisk og lydløs, bruk av laminerte stoffer og vri til forskjøvet slik tolkning av skjønnhet.

Halskjede

Extravaganza

Halskjede En elegant collier inspirert av ruffer, eldgamle nakkepynt som du kan se på mange vakre malerier fra XVI og XVII århundre. Karakterisert av en moderne og moderne design, og forenkler den typiske ruffs-stilen og prøver å gjøre den moderne og moderne. En sofistikert effekt som gir elegansen til brukeren ved bruk av svarte eller hvite farger gir en rekke kombinasjoner med en moderne og ren design. Et halskjede i ett stykke, fleksibelt og lett. Et ikke-dyrebart materiale, men med en imponerende design av høy mote som gjør at denne collieren ikke bare er en juvel, men en ny kroppsornament.

Smykker-Øreringer

Eclipse Hoop Earrings

Smykker-Øreringer Det er ett fenomener som kontinuerlig arresterer vår oppførsel, og som stopper oss døde i sporene våre. Det astrologiske fenomenet med en solformørkelse har fascinert mennesker fra de tidligste tidene av menneskeheten. Fra den plutselige mørkningen på himmelen og blotting ut av solen har kastet en lang skygge av frykt, mistenksomhet og undring over fantasiene Den fantastiske naturen til solformørkelser etterlater et varig inntrykk på oss alle. 18K hvite gull diamantformørkelsen bøyleøreringer ble inspirert av solformørkelsen i 2012. Designet prøver å fange solens og månens mystiske natur og skjønnhet.

Luksussko

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksussko Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formede juveler", kalt Conspiracy, ble grunnlagt i 2010. Konspirasjonssko kombinerer uanstrengt teknologi og estetikk. Hæl og såler er laget av materialer som lett alluminium og titan, som støpes i skulpturelle former. Silhuetten av skoene blir deretter fremhevet av semi / edelstener og andre påkostede pyntegjenstander. Høyteknologi og banebrytende materialer danner en moderne skulptur med form som en sandal, men hvor berøringen og opplevelsen fra dyktige italienske håndverkere fremdeles er synlig.