Designmagasin
Designmagasin
Anheng

Taq Kasra

Anheng Taq Kasra, som betyr kasra arch, er minnesmerket til The Sasani Kingdom som nå er i Irak. Denne anheng inspirert av geometrien til Taq kasra og storheten til tidligere suvereniteter som var i deres struktur og subjektivisme, har blitt brukt i denne arkitektoniske metoden for å lage denne etos. Det viktigste attributtet er det moderne design som har gjort det til et stykke med en distinkt utsikt, slik at det ut fra sidevisningen ser ut som en tunnel og bringer subjektivisme og danner den frontale utsikten den har laget et buet rom.

Dameklær Kolleksjon

Utopia

Dameklær Kolleksjon I denne samlingen ble Yina Hwang hovedsakelig inspirert av former som er symmetriske og asymmetriske med et snev av underjordisk musikkultur. Hun kuraterte denne kolleksjonen basert på hennes viktige øyeblikk av selvinnsamling for å lage en samling av funksjonelle, men likevel abstrakte plagg og tilbehør for å legemliggjøre historien om hennes opplevelse. Hvert trykk og stoff i prosjektet er originalt, og hun brukte hovedsakelig PU-lær, sateng, Power Mash og Spandex til basen av stoffene.

Halskjede Og Øreringer

Ocean Waves

Halskjede Og Øreringer Oceanic wave kjede er et vakkert stykke moderne smykker. Designets grunnleggende inspirasjon er havet. Det er enorme, vitalitet og renhet er de viktigste elementene som projiseres i kjeden. Designeren har brukt en god balanse av blått og hvitt for å presentere en visjon om å sprute bølger i havet. Den er håndlaget i 18 K hvitt gull og pyntet med diamanter og blå safir. Halskjedet er ganske stort, men likevel delikat. Den er designet for å matche alle former for antrekk, men er mer egnet for å bli parret med en utringning som den ikke vil overlappe hverandre.

Trykt Tekstil

The Withering Flower

Trykt Tekstil Withering Flower er en feiring av kraften i blomsterbildet. Blomsten er et populært emne skrevet som personifisering i kinesisk litteratur. I motsetning til den blomstrende blomsterens popularitet, er bilder av den råtnende blomsten ofte assosiert med jinx og tabuer. Samlingen ser på hva som former et samfunns oppfatning av hva som er sublimt og underlagt. Tekstilteknikken er designet i tylkjoler på 100 til 200 cm, silketrykk på gjennomsiktig mesh-stoffer. Tekstilteknikken gjør at utskriftene kan holde seg ugjennomsiktige og tøyelige på nettet, noe som skaper et uttrykk av utskrifter flytende i luften.

Ring

Arch

Ring Designeren får inspirasjon fra formen på buekonstruksjoner og regnbue. To motiver - en bueform og en dråpeform, kombineres for å lage en enkelt tredimensjonal form. Ved å kombinere minimale linjer og former og bruke enkle og vanlige motiver, er resultatet en enkel og elegant ring som er gjort dristig og leken ved å gi rom for energi og rytme til å flyte. Fra forskjellige vinkler endres formen på ringn - dråpeformen blir sett fra frontvinkelen, bueformen sett fra sidevinkelen, og et kors blir sett fra toppvinkelen. Dette gir stimulering for brukeren.

Ring

Touch

Ring Med en enkel gest formidler en berøringshandling rike følelser. Gjennom berøringsringn sikter designeren å formidle denne varme og formløse følelsen med kaldt og solid metall. 2 kurver er sammenføyd for å danne en ring som antyder at 2 personer holder hender. Ringen endrer sitt aspekt når posisjonen roteres på fingeren og sett fra forskjellige vinkler. Når de tilkoblede delene er plassert mellom fingrene, vises ringn enten gul eller hvit. Når de tilkoblede delene er plassert på fingeren, kan du glede deg over både gul og hvit farge sammen.