Designmagasin
Designmagasin
Smykker

odyssey

Smykker Den grunnleggende ideen om odyssey av monomer innebærer å dekke voluminøse, geometriske former med en mønstret hud. Fra dette utvikles det et samspill av klarhet og forvrengning, åpenhet og skjul. Alle geometriske former og mønstre kan kombineres etter ønske, varierte og kompletteres med tillegg. Denne fascinerende, enkle ideen gir mulighet for å lage et nesten uuttømmelig utvalg av design, perfekt i samsvar med mulighetene som tilbys av hurtig prototyping (3D-utskrift), ettersom hver kunde kan få et helt individuelt og unikt produkt produsert (besøk: www.monomer. eu-shop).

Taktilt Stoff

Textile Braille

Taktilt Stoff Industriell universell jacquard-tekstiltenking som oversetter for blinde mennesker. Dette stoffet kan leses av personer med godt syn, og det er ment for dem å hjelpe de blinde som begynner å miste synet eller har synsproblemer; for å lære punktsystemet med et vennlig og vanlig materiale: stoff. Det inneholder alfabetet, tall og tegnsettingstegn. Ingen farger legges til. Det er et produkt i grå skala som et prinsipp uten lysoppfatning. Det er et prosjekt med sosial betydning og går utover kommersielle tekstiler.

Briller

Mykita Mylon, Basky

Briller MYKITA MYLON-kolleksjonen er laget av et lett polyamidmateriale med enestående individuell justerbarhet. Dette spesielle materialet er laget lag for lag takket være Selective Laser Sintering (SLS) teknikk. Ved å tolke den tradisjonelle runde og ovale runde panto-brilleformen som var moteriktig på 1930-tallet, legger BASKY-modellen til et nytt ansikt til denne brillekolleksjonen som opprinnelig var designet for bruk i sport.

Se

Ring Watch

Se Ringsen representerer den maksimale forenklingen av et tradisjonelt armbåndsur gjennom eliminering av antall og hender til fordel for de to ringene. Dette minimalistiske designet gir både et rent og enkelt utseende som gifter seg perfekt med sens iøynefallende estetikk. Den signaturkronen gir fortsatt et effektivt middel for å endre timen mens den skjulte e-blekkskjermen viser frem de livlige fargebåndene med eksepsjonell definisjon, og til slutt opprettholder et analogt aspekt og gir også en lengre batterilevetid.

Armbånd

Fred

Armbånd Det er mange forskjellige slags armbånd og armbånd: designere, gyldne, plastiske, billige og dyre ... men vakre som de er, de er alltid bare og bare armbånd. Fred er noe mer. Disse mansjetter i sin enkelhet gjenopplivet noblesse fra gamle tider, men de er moderne. De kan brukes på bare hender også på en silkebluse eller en svart genser, og de vil alltid gi et preg av klassen til personen som bruker dem. Disse armbåndene er unike fordi de kommer som et par. De er veldig lette, noe som gjør at du kan bære dem umåtelig. Ved å bære dem, vil man trygt bli lagt merke til!

Halskjede Og Brosje

I Am Hydrogen

Halskjede Og Brosje Designet er inspirert av den neoplatoniske filosofien om makrokosmos og mikrokosmos, og ser de samme mønstrene gjengitt i alle nivåer av kosmos. Med henvisning til det gylne forholdet og retracement-sekvensen har halskjeden en matematisk design som etterligner phyllotaxis-mønstrene observert i naturen, sett i solsikker, tusenfryd og forskjellige andre planter. Den gylne torusen representerer universet, innhyllet i romtidens stoff. "I Am Hydrogen" representerer samtidig en modell av "The Universal Constant of Design" og en modell av selve universet.