Designmagasin
Designmagasin
Bærbar Ultralydfeildetektor

Prisma

Bærbar Ultralydfeildetektor Prisma er designet for ikke-invasiv materialtesting i de mest ekstreme miljøer. Det er den første detektoren som har integrert avansert sanntidsavbildning og 3D-skanning, noe som gjør feilfortolkning mye enklere, noe som reduserer teknikertiden på stedet. Med en tilnærmet uforgjengelig innkapsling og unike flere inspeksjonsmåter, kan Prisma dekke alle testapplikasjoner, fra oljerørledninger til romfartens komponenter. Det er den første detektoren med integrert dataregistrering og automatisk generering av PDF-rapporter. Trådløs og Ethernet-tilkobling gjør at enheten enkelt kan oppgraderes eller diagnostiseres.

Laboratorievannrensingssystem

Purelab Chorus

Laboratorievannrensingssystem Purelab Chorus er det første modulære vannrensesystemet designet for å passe individuelle laboratoriebehov og plass. Den leverer alle kvaliteter av renset vann, og gir en skalerbar, fleksibel, tilpasset løsning. Modulære elementer kan distribueres over hele laboratoriet eller kobles til hverandre i et unikt tårnformat, noe som minimerer systemets fotavtrykk. Haptiske kontroller tilbyr svært kontrollerbare doseringsstrømmer, mens en glorie lys indikerer Chorus 'status. Ny teknologi gjør Chorus til det mest avanserte systemet som er tilgjengelig, noe som reduserer miljøbelastningen og driftskostnadene.

Introduksjonsplass For Urmesse

Salon de TE

Introduksjonsplass For Urmesse En introduksjonsromsdesign på 1900m2 var påkrevd, før besøkende utforsket de 145 internasjonale klokkemerkene innen Salon de TE. For å fange besøksens fantasi om luksuriøs livsstil og romantikk ble en "Deluxe Train Journey" utviklet som hovedkonseptet. For å skape dramatisering ble mottakskonkurransen omgjort til et dagsstasjonstema sammen med interiørhallens kveldstogplattform med livlige størrelser på togvognsvinduer som gir ut historiefortelling. Til slutt åpner en multifunksjonell arena med en scene opp for de forskjellige merkede utstillingsvinduene.

Turistattraksjon

In love with the wind

Turistattraksjon Castle Forelsket i vinden er en bolig fra det 20. århundre som ligger i et landskap på 10 dekar nær landsbyen Ravadinovo, et område i hjertet av fjellet Strandza. Besøk og nyt verdenskjente samlinger, fantastisk arkitektur og inspirerende familiehistorier. Slapp av i idylliske hager, nyt skog og vandring ved innsjøen og kjenn eventyrets ånd.

Turistattraksjon

The Castle

Turistattraksjon Slottet er et privat prosjekt startet for tjue år siden i 1996 fra en drøm fra barndommen om å bygge eget slott, det samme som i eventyrene. Designeren er også arkitekt, konstruktør og landskapsdesigner. Hovedideen med prosjektet er å skape et sted for familie rekreasjon, som en turistattraksjon.

Pedagogisk Produkt

Shine and Find

Pedagogisk Produkt Den viktigste fordelen med dette produktet er den enkle læringen og forbedring av minnet. I Shine and Find er hver konstellasjon laget praktisk, og denne utfordringen praktiseres gjentatte ganger. Det gjør et holdbart bilde i tankene. Å lære på denne måten, praktisk og studere og repetere, er ikke kjedelig og gjør mer holdbart minne og morsomt. Det er veldig emosjonelt, interaksjonelt, enkelt, rent, minimalt og moderne.