Designmagasin
Designmagasin
Autonom Mobil Robot

Pharmy

Autonom Mobil Robot Autonom navigasjonsrobot for sykehuslogistikk. Det er et produktservicesystem for å utføre sikre og effektive leveranser, noe som reduserer helsepersonellets sjanser for å bli utsatt for å bli syke, begrense pandemisykdommer mellom sykehusansatte og pasienter (COVID-19 eller H1N1). Designet hjelper med å håndtere sykehusleveranser med enkel tilgang og sikkerhet, ved å bruke ukomplisert brukerinteraksjon gjennom den vennlige teknologien. Robotenhetene har evnen til å bevege seg autonomt innendørsmiljø og har synkronisert flyt med lignende enheter, og være i stand til å robotisere teamarbeidet.

Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood er sjelden og dyr. Dens aroma kan bare oppnås fra forbrenning eller ekstraksjon, brukes innendørs og gir få brukere. For å bryte disse begrensningene lages en smart aroma diffusor og naturlige håndlagde agarwoodtabletter etter 3 års innsats med over 60 design, 10 prototyper og 200 eksperimenter. Den demonstrerer en ny mulig forretningsmodell og bruker kontekst for agarwoodindustri. Brukere kan ganske enkelt sette inn diffusor inne i en bil, tilpasse tid, tetthet og variasjon av aroma med letthet og nyte den altoppslukende aromaterapien uansett hvor de går og når de kjører.

Automatisk Juicemaskin

Toromac

Automatisk Juicemaskin Toromac er spesialdesignet med sitt kraftige utseende for å gi en ny måte å konsumere ferskpresset appelsinjuice på. Laget for maksimal juiceutvinning, er det for restauranter, kafeteriaer og supermarkeder, og den førsteklasses designen gir en vennlig opplevelse som gir smak, helse og hygiene. Den har et innovativt system som skjærer frukten vertikalt og klemmer halvdelene ved roterende trykk. Dette betyr at maksimal ytelse oppnås uten å klemme eller berøre skallet.

Transformasjonsdekk

T Razr

Transformasjonsdekk I nær fremtid står blomstringen av utvikling av elektrisk transport for døra. Som produsent av bildeler tenker Maxxis stadig hvordan den kan designe et gjennomførbart smart system som kan delta i denne trenden og til og med bidra til å akselerere det. T Razr er et smart dekk utviklet for behovet. Dens innebygde sensorer oppdager aktivt forskjellige kjøreforhold og gir aktive signaler for å transformere dekket. De forstørrede trinnene strekker seg og endrer kontaktområdet som respons på signalet, og forbedrer derfor trekkraftytelsen.

Luksus Hybrid Piano

Exxeo

Luksus Hybrid Piano EXXEO er et elegant hybridpiano for moderne rom. Den unike formen legemliggjør den tredimensjonale sammensmeltingen av lydbølger. Kunder kan fullstendig tilpasse pianoet sitt for å være i harmoni med omgivelsene som et dekorativt kunstverk. Dette høyteknologiske pianoet er laget av eksotiske materialer som karbonfiber, førsteklasses Automotive Leather og Aerospace grade Aluminium. Avansert lydbordhøyttalersystem; gjenskaper det store dynamiske spekteret av flygelene gjennom 200 watt, 9-høyttalersystemet. Det innebygde innebygde batteriet gjør det mulig for piano å spille opptil 20 timer på en enkelt lading.

Gjestfrihetskompleks

Serenity Suites

Gjestfrihetskompleks Serenity Suites ligger i Nikiti, Sithonia-bosetningen i Chalkidiki, Hellas. Komplekset består av tre enheter med tjue suiter og et svømmebasseng. Bygningsenhetene markerer en dyp form av romlig horisont mens de gir optimal utsikt mot havet. Svømmebassenget er kjernen mellom overnatting og offentlige fasiliteter. Gjestfrihetskomplekset utgjør et landemerke i området, som et ekstrovert skall med indre kvaliteter.