Designmagasin
Designmagasin
Konseptbok Og Plakat

PLANTS TRADE

Konseptbok Og Plakat PLANTS TRADE er en serie av en nyskapende og kunstnerisk form for botaniske prøver, som ble utviklet for å bygge et bedre forhold mellom mennesker og natur i stedet for utdanningsmateriell. Plants Trade Concept Book var forberedt på å hjelpe deg med å forstå dette kreative produktet. Boken, designet i nøyaktig samme størrelse som produktet, inneholder ikke bare naturbilder, men unik grafikk inspirert av naturens visdom. Mer interessant er at grafikken er nøye skrevet ut av boktrykk, slik at hvert bilde varierer i farge eller tekstur, akkurat som naturlige planter.

Plakat

Cells

Plakat 19. juli 2017 bygde PIY et lite bygg i Melbourne, Australia. Det er et lite slott satt sammen av 761 komponenter, og de kalte det "celler". Knutepunktene er utformet som den hånd-dreide trådtone og rett tenon, som er oppsummert som & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Du finner produktene deres, inkludert variable hyller, studenter og skosekker, etc., som alle er brutt opp og satt sammen til en organisme igjen. Og så vil du føle deres ønske om å vokse fritt.

Pakke For Te

Seven Tea House

Pakke For Te Tea Hall Brand, tar bildet av søl og sprer te fritt og rolig, konseptet med tebryggingsprosess, sterk eller svak, og transformerer uforutsigbart, som et element i te-maleriet mens du smaker te. Den tilfeldige sjarmen ved å ta te som blekk og bruke fingeren som penn, tegne det ekspansive sinnet til tesalongfamilien som lever med landskapet. Den originale pakkeutformingen formidler koselig atmosfære, og uttrykker den hyggelige tiden å leve livet med te.

Markedsføring

Project Yellow

Markedsføring Project Yellow er et omfattende kunstprosjekt som konstruerer det visuelle konseptet Everything is Yellow. I følge nøkkelvisjonen vil det bli laget store utendørsvisninger i forskjellige byer, og en serie kulturelle og kreative derivater vil bli produsert samtidig. Som en visuell IP har Project Yellow et overbevisende visuelt bilde og energisk fargeskjema for å danne en enhetlig nøkkelvisjon, som gjør mennesker uforglemmelige. Egnet for storskala online og offline markedsføring, og produksjonen av visuelle derivater, det er et unikt designprosjekt.

Visual Ip Design

Project Yellow

Visual Ip Design Project Yellow er et omfattende kunstprosjekt som konstruerer det visuelle konseptet Everything is Yellow. I følge nøkkelvisjonen vil det bli laget store utendørsvisninger i forskjellige byer, og en serie kulturelle og kreative derivater vil bli produsert samtidig. Som en visuell IP har Project Yellow et overbevisende visuelt bilde og energisk fargeskjema for å danne en enhetlig nøkkelvisjon, som gjør mennesker uforglemmelige. Egnet for storskala online og offline markedsføring, og produksjonen av visuelle derivater, det er et unikt designprosjekt.

Redesign Av Merkeidentitet

InterBrasil

Redesign Av Merkeidentitet Inspirasjonen til merkevaren omtenkning og redesign var endringene i modernisering og integrering i selskapets kultur. Designet av hjertet kunne ikke lenger være eksternt til merkevaren, og inspirere til et partnerskap både internt med ansatte, men også med kunder. En integrert forening mellom fordeler, forpliktelse og kvalitet på tjenesten. Fra formen til fargene, integrerte den nye designen hjertet i B og helsekorset i T. hjertet.