Designmagasin
Designmagasin
Krakk

Ane

Krakk Ane-avføringen har solide tømmerplater av tømmer som ser ut til å flyte harmonisk, men uavhengig av tømmerbena, over stålrammen. Designeren opplyser at setet, håndlaget i sertifisert miljøvennlig tømmer, er dannet gjennom den unike bruken av flere stykker av en treform som er plassert og kuttet på en dynamisk måte. Når du sitter på avføringen, blir den svake stigningen i vinkel mot ryggen og avrullingsvinklene på sidene ferdig på en måte som gir en naturlig, komfortabel sittestilling. Ane-krakken har akkurat den rette graden av kompleksitet for å skape en elegant finish.

Kaffesett

Riposo

Kaffesett Utformingen av denne tjenesten ble inspirert av to skoler på begynnelsen av det 20. århundre, den tyske Bauhaus og den russiske avantgarden. Streng rett geometri og gjennomtenkt funksjonalitet tilsvarer helt ånden i manifestasjonene fra disse tider: "det som er praktisk er vakkert". Samtidig etter moderne trender kombinerer designeren to kontrastmaterialer i dette prosjektet. Klassisk hvittmelkporselen kompletteres med lyse lokk laget av kork. Funksjonaliteten til designen støttes av enkle, praktiske håndtak og formens generelle brukbarhet.

Møbler Pluss Vifte

Brise Table

Møbler Pluss Vifte Brise Table er designet med en følelse av ansvar for klimaendringer og et ønske om å bruke vifter fremfor klimaanlegg. I stedet for å blåse sterk vind, konsentrerer den seg om å føle seg kald ved å sirkulere luften selv etter å ha skrudd ned klimaanlegget. Med Brise Table kan brukerne få litt bris og bruke som sidebord samtidig. Dessuten gjennomsyrer det miljøet godt og gjør plassen vakrere.

Salongbord

Cube

Salongbord Designet var inspirert av de geometriske skulpturene av Golden Ratio og Mangiarotti. Skjemaet er interaktivt, og tilbyr brukeren forskjellige kombinasjoner. Utformingen består av fire salongbord i forskjellige størrelser og en puff foret rundt kubformen, som er et lyselement. Elementene i designen er multifunksjonelle for å imøtekomme brukerens behov. Produktet er produsert med Corian-materiale og kryssfiner.

Krakk

Ydin

Krakk Ydin avføring kan monteres av deg selv, uten å bruke spesialverktøy, takket være et enkelt låseanlegg. De fire identiske føttene er plassert i ingen spesiell rekkefølge, og betongsetet, som fungerer som nøkkelstenen, holder alt på plass. Føttene er laget med skrot tre fra en trappeprodusent, lett maskinert ved bruk av tradisjonelle trearbeidsteknikker og til slutt oljet. Setet er ganske enkelt støpt i en varig fiberforsterket UHP-betong. Bare fem dissosierbare deler som skal være flatpakket og klare til å sendes til sluttkunder, er et annet bærekraftsargument.

Kjølt Ostevogn

Coq

Kjølt Ostevogn Patrick Sarran opprettet Coq ostevogn i 2012. Merkeligheten med denne rullende gjenstanden vekker diners nysgjerrighet, men gjør ingen feil, dette er først og fremst et arbeidsredskap. Dette oppnås ved hjelp av en stilisert lakkert bøkestruktur toppet av en sylindrisk rødlakkert kappe som kan henges på siden for å avsløre et utvalg av modne oster. Ved å bruke håndtaket til å flytte vognen, åpne kassen, skyve brettet ut for å lage en plass til platen, rotere denne platen for å kutte deler av ost, kan servitøren utvikle prosessen til et lite stykke ytelseskunst.