Designmagasin
Designmagasin
Kran

Aluvia

Kran Aluvias design henter inspirasjon i alluvial erosjon, vann som former milde silhuetter på steinene gjennom tid og utholdenhet; på samme måte som rullesteinene på elven, forfører mykheten og de vennlige kurvene i håndtaket designet brukeren til en uanstrengt bruk. De nøye utformede overgangene lar lyset bevege seg flytende langs overflatene, og gir dermed hvert produkt et harmonisk utseende.

Laptop Bord

Ultraleggera

Laptop Bord I brukerens boareal vil den være i stand til å påta seg oppgaven med et salongbord og imøtekomme behovene for å sette, forlate, og huske på en rekke objekter; Det er ikke bare designet for bruk av bærbare datamaskiner, men kan være mindre spesifikt for bruk av bærbare datamaskiner; Det kan tillate forskjellige sittestillinger uten å begrense bevegeligheten når du bruker på kneet. Kort sagt, et hjemmemøbler som ikke er beregnet for bruk på knærne, men som fortsatt anbefales bruk i øyeblikk som finnes i sitteplasser som setesofaer på kort sikt.

Stol

Stocker

Stol Stocker er en fusjon mellom en krakk og en stol. De lette stables som kan stables, er egnet for private og semi-offisielle fasiliteter. Den ekspressive formen understreker skjønnheten i lokalt tømmer. Den kompliserte strukturelle konstruksjonen og konstruksjonen gjør det mulig med en materialtykkelse på 8 mm 100 prosent heltre å skape en robust, men lett gjenstand som bare veier 2300 gram. Den kompakte konstruksjonen til Stocker gir plassbesparende lagring. Stablet på hverandre kan den enkelt lagres og på grunn av den innovative designen, kan Stocker skyves helt under et bord.

Salongbord

Drop

Salongbord Drop som er produsert av tre og marmor mestere nøye; består av lakklegeme på heltre og marmor. Spesifikk tekstur av marmor skiller alle produktene fra hverandre. Plassdeler av dråpe salongbord hjelper deg med å organisere tilbehør til småhus. En annen viktig egenskap ved designen er enkel bevegelse gitt av skjulte hjul plassert under karosseriet. Denne designen gjør det mulig å lage forskjellige kombinasjoner med marmor- og fargealternativer.

Arbeidsbord

Timbiriche

Arbeidsbord Designen ser ut til å gjenspeile det kontinuerlige skiftende livet til den moderne mannen i et flervalent og oppfinnsomt rom som med en enkelt overflate konformert av fravær eller tilstedeværelse av trebiter som glir, fjerner eller plasseres, gir en uendelig mulighet til å organisere objektene på et arbeidsområde, og sikrer varighet på de tilpassede stedene og som svarer til behovene i hvert øyeblikk. Designerne er inspirert av det tradisjonelle timbiriche-spillet, og gjenskaper essensen av å imøtekomme matrisen med personlige bevegelige punkter som gir en leken plass til arbeidsplassen.

Tilpassbart Teppe

Jigzaw Stardust

Tilpassbart Teppe Teppene er laget i rhombus og sekskanter, enkle å plassere ved siden av hverandre med en sklisikker overflate. Perfekt til å dekke gulv og til og med for veggene for å redusere forstyrrende lyder. Brikkene kommer i to forskjellige slag. De lyserosa bitene er hånd tuftet i NZ-ull med broderte linjer i bananfiber. De blå stykkene er trykket på ull.