Designmagasin
Designmagasin
Middelaldersomtenkning Kulturhus

Medieval Rethink

Middelaldersomtenkning Kulturhus Medieval Rethink var et svar til en privat kommisjon om å bygge et kultursenter for en liten, ikke avslørt landsby i Guangdong-provinsen, som dateres tilbake 900 år til Song-dynastiet. En utbygging på 7 etasjer på 7000 kvm er sentrert rundt en eldgammel bergformasjon kjent som Ding Qi-steinen, et symbol på landsbyens opprinnelse. Prosjektets designkonsept er basert på å vise frem den gamle landsbyens historie og kultur, mens den gamle og den nye kobles sammen. Kultursenteret står som en tolkning av en gammel landsby og en transformasjon til moderne arkitektur.

Prosjektnavn : Medieval Rethink, Designernes navn : QUAD studio, Kundens navn : QUAD studio.

Medieval Rethink Middelaldersomtenkning Kulturhus

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.