Designmagasin
Designmagasin
Visuell Identitetsdesign

ODTU Sanat 20

Visuell Identitetsdesign For det 20. året av ODTU Sanat, en årlig arrangert kunstfestival av Middle East Technical University, var forespørselen å bygge et visuelt språk for å synliggjøre de påfølgende 20 årene av festivalen. Som anmodet, ble det 20. året av festivalen vektlagt ved å nærme seg det som et dekket kunstverk som skal avdukes. Skygger av de samme fargede lagene som danner tallene 2, og 0 skapte en 3D-illusjon. Denne illusjonen gir lettelse og tallene ser ut som om de smeltet i bakgrunnen. Det livlige fargevalget skaper en subtil kontrast med roen til den bølgete 20.

Prosjektnavn : ODTU Sanat 20, Designernes navn : Kenarköse Creative, Kundens navn : Middle East Technical University.

ODTU Sanat 20 Visuell Identitetsdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.