Designmagasin
Designmagasin
Salgssenter

Feiliyundi

Salgssenter Et godt designarbeid vil vekke folks følelser. Designeren hopper ut av det tradisjonelle stilminnet og gir en ny opplevelse i den praktfulle og futuristiske romstrukturen. En oppslukende miljøopplevelseshall er bygget gjennom nøye plassering av kunstneriske installasjoner, tydelig bevegelse av plass og dekorativ overflate asfaltert av materialer og farger. Å være i den er ikke bare en retur til naturen, men også en gunstig reise.

Prosjektnavn : Feiliyundi, Designernes navn : Weimo Feng, Kundens navn : MOD.

Feiliyundi Salgssenter

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.