Designmagasin
Designmagasin
Salgssenter

HuiSheng Lanhai

Salgssenter Med havtemaet for scenedesignet, bedyr romsjelen, med pikselkvadratet som det visuelle kommunikasjonselementet, la barna i spillet for å utforske oppdagelsen av læring og vekst bli kjernen i saken, og fritt romposisjonering presenterer fantasyeffekt av utdanning på gøy. Fra form, skala, fargefasilitet, struktur til psykologisk sanseopplevelse, og begrepet rom fortsetter og beriker når alle elementer er integrert og kolliderer.

Prosjektnavn : HuiSheng Lanhai, Designernes navn : Weimo Feng, Kundens navn : MOD.

HuiSheng Lanhai Salgssenter

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.