Designmagasin
Designmagasin
Hotell

LiHao

Hotell Gå tilbake til naturen, byens kulturstasjon. Lag en raffinert livsstil. Nyt eksklusivt en stille og rolig. Hotellet ligger i det travle området i Baoding High-Tech Development Zone. Designeren omdefinerer byhotell ved helhetlig tenking gjennom å kombinere omgivelsene, arkitekturen, landskapet og interiøret på nytt for å skape et sofistikert, naturlig og komfortabelt hotellrom. La forretningsreisende føle seg velstående i det stille, og stjele en halv dag fritid.

Prosjektnavn : LiHao, Designernes navn : Liang Fang, Kundens navn : China Han Design.

LiHao Hotell

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.