Designmagasin
Designmagasin
Bokhandel

Guiyang Zhongshuge

Bokhandel Med de fjellrike korridorene og stalaktittgrottet-bokhyllene introduserer bokhandelen leserne i en verden av Karst-hulen. På denne måten bringer designteamet fantastisk visuell opplevelse samtidig som de sprer de lokale egenskapene og kulturen til et større publikum. Guiyang Zhongshuge har vært et kulturelt innslag og urbant landemerke i Guiyang by. I tillegg broer det også gapet i den kulturelle atmosfæren i Guiyang.

Prosjektnavn : Guiyang Zhongshuge, Designernes navn : Li Xiang, Kundens navn : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Bokhandel

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.