Designmagasin
Designmagasin
Krystalllys Skulptur

Grain and Fire Portal

Krystalllys Skulptur Denne organiske lysskulpturen består av tre og kvartskrystall, og bruker bærekraftig hentet trevirke fra en reservelager av gammel teakved. Forvitret i flere tiår av sol, vind og regn blir treverket deretter håndformet, slipt, brent og ferdig til et fartøy for å holde LED-belysning og bruke kvartskrystaller som en naturlig diffusor. 100% naturlige uforandrede kvartskrystaller brukes i hver skulptur og er cirka 280 millioner år gamle. Det brukes en rekke trebearbeidingsteknikker, inkludert Shou Sugi Ban-metoden for å bruke ild for bevaring og kontrastfarge.

Prosjektnavn : Grain and Fire Portal, Designernes navn : Sunny Jackson, Kundens navn : Sunny Jackson.

Grain and Fire Portal Krystalllys Skulptur

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.