Designmagasin
Designmagasin
Emballasjekonsept

Faberlic Supplements

Emballasjekonsept I den moderne verden blir mennesker stadig utsatt for de aggressive effektene av eksterne negative faktorer. Dårlig økologi, den travle rytmen i livet i megalopoliserer eller påkjenninger fører til økte belastninger på kroppen. For å normalisere og forbedre den funksjonelle tilstanden i kroppen, brukes tilskudd. Hovedmetaforen for dette prosjektet har blitt diagrammet for å forbedre trivselen til en person med bruk av kosttilskudd. I tillegg gjentar det grafiske hovedelementet formen på bokstaven F - den første bokstaven i merkenavnet.

Prosjektnavn : Faberlic Supplements, Designernes navn : Dmitry Kultygin, Kundens navn : Dmitry Kultygin.

Faberlic Supplements Emballasjekonsept

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.