Designmagasin
Designmagasin
Visual Ip Design

Project Yellow

Visual Ip Design Project Yellow er et omfattende kunstprosjekt som konstruerer det visuelle konseptet Everything is Yellow. I følge nøkkelvisjonen vil det bli laget store utendørsvisninger i forskjellige byer, og en serie kulturelle og kreative derivater vil bli produsert samtidig. Som en visuell IP har Project Yellow et overbevisende visuelt bilde og energisk fargeskjema for å danne en enhetlig nøkkelvisjon, som gjør mennesker uforglemmelige. Egnet for storskala online og offline markedsføring, og produksjonen av visuelle derivater, det er et unikt designprosjekt.

Redesign Av Merkeidentitet

InterBrasil

Redesign Av Merkeidentitet Inspirasjonen til merkevaren omtenkning og redesign var endringene i modernisering og integrering i selskapets kultur. Designet av hjertet kunne ikke lenger være eksternt til merkevaren, og inspirere til et partnerskap både internt med ansatte, men også med kunder. En integrert forening mellom fordeler, forpliktelse og kvalitet på tjenesten. Fra formen til fargene, integrerte den nye designen hjertet i B og helsekorset i T. hjertet.

Merkevaredesign

EXP Brasil

Merkevaredesign Designet for merkevaren EXP Brasil kommer fra selskapets prinsipper om enhet og partnerskap. Å tilpasse blandingen mellom teknologi og design i prosjektene sine som i kontorlivet. Et typografielement representerer foreningen og styrken til dette selskapet. Bokstaven X design er solid og integrert, men veldig lett og teknologisk. Merket representerer studiolivet, med elementer i bokstavene, både på det positive og negative rommet som forener mennesker og design, individuelt og kollektivt, enkelt med teknologisk, lett og robust, profesjonelt og personlig.

Åpningstittel

Pop Up Magazine

Åpningstittel Prosjektet var en reise for å utforske Escape-problemstillingene (tema for 2019) abstrakt og flytende, og vise endringene, nye tingene og konsekvensene av det. Alle bilder er rene og komfortable å se på, i kontrast til den ubehagelige virkeligheten fra flukten. Designet endrer seg kontinuerlig, og de formende formene i animasjonen representerer handlingen om tilpasning, forårsaket av en slags situasjon. Rømning har forskjellige betydninger, tolkninger og synspunktet varierer fra lekent til alvorlig.

Reklame

Insect Sculptures

Reklame Hvert stykke ble håndlaget for å lage skulpturer av insekter inspirert av omgivelsene og maten de spiser. Kunstverket ble brukt som en oppfordring til handling via Doom-nettstedet for å identifisere spesifikke husholdningsskadegjørere. Elementene som ble brukt til disse skulpturene var hentet fra søppelhaller, søppeldunker, elveleier og supermarkeder. Når hvert insekt var samlet, ble de fotografert og retusjert i photoshop.

Is

Sister's

Is Denne emballasjen er designet for Sisters Ice Cream Company. Designteamet har prøvd å bruke tre damer, som minner om produsentene av dette produktet, i form av glade farger som kommer fra smaken av hver is. I hver smak av designen brukes formen på isen som karakterens hår, som presenterer et interessant og nytt bilde av isemballasje. Dette designet, i sin nye form, har vakt stor oppmerksomhet blant konkurrentene og har hatt et høyt salg. Designet prøver å lage original og kreativ emballasje.