Designmagasin
Designmagasin
Installasjon

The Reflection Room

Installasjon Inspirert av fargen rød, som symboliserer hell i kinesisk kultur, er The Reflection Room en romlig opplevelse som er skapt helt ut av røde speil for å skape et uendelig rom. Innvendig spiller typografi rollen som å koble publikum til hver av de kinesiske nyttårs hovedverdiene, og ber folk om å reflektere over året som har vært og året som kommer.

Hendelsesaktivering

Home

Hendelsesaktivering Hjem omfavner nostalgi av ens personlige hjem og er en kombinasjon av det gamle og det nye. Vintage 1960-malerier dekker bakveggen, små personlige minnesmerke er spredt over hele skjermen. Disse tingene er sammenflettet i en masse strenger som dannes sammen som en historie, mens den avventer hvor beskueren står, avslører det et budskap.

Kunstinstallasjon

The Future Sees You

Kunstinstallasjon The Future Sees You presenterer skjønnheten i optimismen som er omfavnet av den unge kreative voksen - fremtidens tenkere, innovatører, designere og kunstnere i din verden. En dynamisk visuell historie, projisert gjennom 30 vinduer over fem nivåer øynene blusser gjennom et levende spekter av farger, og til tider ser det ut til å følge mengden når de ser ut med selvtillit utover natten. Gjennom disse øynene ser de fremtiden, tenkeren, innovatøren, designeren og artisten: morgendagens reklamer som vil forandre verden.

Sigarettfilter

X alarm

Sigarettfilter X-alarm, er en alarm for røykere som får dem til å innse hva de gjør med seg selv mens de gjør det. Dette designet er en ny generasjon sigarettfiltre. Denne designen kan være en god erstatning for dyre reklame mot røyking, og det har mer innflytelse på røykeres sinn enn annen negativ reklame. Det har en veldig enkel struktur, filtrene er stemplet med et usynlig blekk som dekker det negative området av skissen og for hver puff vil skissen vises tydeligere, så for hver puff vil du se at hjertet ditt blir mørkere og du vet hva som skjer med deg.

Magnesiumemballasje

Kailani

Magnesiumemballasje Arome Agency sine arbeider med grafisk identitet og kunstnerisk linje for Kailani-emballasje er basert på minimal og ren design. Denne minimalismen er i tråd med produktet som bare har en ingrediens, magnesium. Typografien som er valgt er sterk og skrevet. Det kjennetegner både styrken til mineral magnesium og styrken til produktet, som gjenoppretter vitalitet og energi til forbrukerne.

Flaske Vin

Gabriel Meffre

Flaske Vin Aroma skaper den grafiske identiteten til samlerskålen Gabriel Meffre som feirer 80 år. Vi jobbet med en karakteristisk design fra 30-tiden av tiden, symbolisert grafisk av en kvinne med et glass vin. Fargebladene som brukes er aksentert av preging og varm foliestempling for å fremheve samlersiden av samlingen.