Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign

New Beacon

Interiørdesign Plassen er en container. Designeren tilfører følelser og romelementer i det. Kombinert med kjennetegnene til romfarts Noumenon fullfører Designer fradraget fra følelser til sekvens gjennom ordningen av romruten, og danner deretter en fullstendig historie. Menneskelig følelse blir naturlig utfelt og sublimert gjennom erfaring. Den bruker moderne teknikker for å metaforere den eldgamle byens kultur, og viser den estetiske visdommen i tusenvis av år. Designet forteller som tilskuer sakte hvordan en by nærer det moderne menneskelivet med sin kontekst.

Klinikk

Chibanewtown Ladies

Klinikk Et viktig element i denne designen var at folk som kommer til sykehuset ville være avslappet. Som et trekk ved plassen er det i tillegg til sykehjemmet satt opp en skranke som øykjøkken slik at de kan lage melk til baby på venterommet. Barneområdet, som er i sentrum av rommet, er et symbol på verdensrommet, og de kan se barn fra hvor som helst. Sofaen som er plassert på veggen har en høyde som gjør det lettere for en gravid kvinne å sitte oppe, bakvinkelen justeres, og putehårdheten justeres slik at den ikke blir for myk.

Restaurant

Jiao Tang

Restaurant Prosjektet er en hotpot-restaurant, som ligger i Chengdu, Kina. Designinspirasjonen stammer fra den harmoniske sameksistensen mellom menneske og natur på Neptune. Restauranten er organisert med syv designtemaer for å illustrere historier på Neptune. Begrepene film og TV, kunst, vitenskap og teknologi, dekorativ originaldesign av møbler, lamper, servise, etc., gir dramatisk oppslukende opplevelse for besøkende. Materialkollokasjon og fargekontrast skaper romatmosfære. Mekanisk installasjonskunst brukes for å forbedre rominteraksjon og forbrukeropplevelse.

Salong

BeantoBar

Salong Et viktig element i denne designen var å få fram appellen til materialene som ble brukt. Hovedmaterialet som ble brukt var vestlig rød sedertre, som også brukes i deres første butikk i Japan. Som en måte å vise materialet på, stablet Riki Watanabe opp et mosaikkmønster ved å ha sammen stykker en etter en som en parkett, ved å bruke essensen av materialer ujevne farger. Til tross for at de brukte de samme materialene, kunne Riki Watanabe lykkes i å variere uttrykkene avhengig av synsvinklene ved å kutte dem ut.

Restaurant

Nanjing Fishing Port

Restaurant Prosjektet er en ombygget restaurant med tre etasjer i Nanjing, og dekker rundt 2000 kvm. Bortsett fra catering og møter, er te-kultur og vinkultur tilgjengelig. Dekoren binder sammen en levende ny kinesisk følelse fra taket til steinlayouten på gulvet. Taket er dekorert med kinesiske gamle parenteser og tak. Det utgjør hovedelementet i design i taket. Materialer som trefinér, gyldent rustfritt stål og maleri som indikerer ny kinesisk følelse, blir blandet sammen for å skape et nytt kinesisk praterom.

Servering Og Arbeid

Eatime Space

Servering Og Arbeid Alle mennesker har rett til å bli knyttet til tid og minne. Ordet Eatime høres ut som tid på kinesisk. Eatime-rom tilbyr arenaer for å oppmuntre folk til å spise, jobbe og huske i fred. Tidskonseptet samhandler tett med verkstedet, som har vært vitne til endringer etter hvert som tiden går. Basert på verkstedstilen inkluderer design industristruktur og miljø som grunnleggende elementer for å konstruere plass. Eatime hyller den reneste formen for design ved å subtilt blande elementene som låner seg ut til både rå og ferdig dekor.