Designmagasin
Designmagasin
Bolighus

SV Villa

Bolighus SV Villa-forutsetningen er å bo i en by med landskapets privilegier så vel som moderne design. Området, med enestående utsikt over byen Barcelona, Montjuic-fjellet og Middelhavet i bakgrunnen, skaper uvanlige lysforhold. Huset fokuserer på lokale materialer og tradisjonelle produksjonsmetoder samtidig som det holder et meget høyt nivå av estetikk. Det er et hus som har følsomhet og respekt for nettstedet sitt

Boenheter

The Square

Boenheter Designideen var å studere arkitektoniske relasjoner mellom forskjellige former som blir komponert sammen for å lage som bevegelige enheter. Prosjektet består av 6 enheter hver og en er 2 fraktcontainere festet over hverandre og danner en L Shape Mass. Disse L-formede enhetene er festet i overlappende stillinger og skaper tomrom og solid for å gi en følelse av bevegelse og for å gi tilstrekkelig dagslys og god ventilasjon miljø. Det viktigste designmålet var å lage et lite hus for de som overnatter i gatene uten hjem eller husly.

Kinesisk Restaurant

Ben Ran

Kinesisk Restaurant Ben Ran er en kunstnerisk harmonisk kinesisk restaurant, som ligger på et luksushotell, Vangohh Eminent, Malaysia. Designeren bruker den introverte og konsistensen av orientalske stilteknikker for å skape en ekte smak, kultur og sjel i restauranten. Det er et symbol på mental klarhet, forlate den velstående og oppnå den naturlige og enkle tilbakevendingen til det opprinnelige sinnet. Interiøret er naturlig og usofistisk. Ved å bruke det gamle konseptet også synkronitet med restaurantens navn Ben Ran, som betyr original og natur. Restauranten cirka 4088 kvadratmeter.

Energisk Aktivering Av Gangbroer

Solar Skywalks

Energisk Aktivering Av Gangbroer Verdens metropoler - som Beijing - har et stort antall gangbroer som krysser travle trafikkårer. De er ofte lite attraktive, og nedgraderer det generelle byinntrykket. Designers ide om å beklede gangbroene med estetiske, kraftgenererende PV-moduler og transformere dem til attraktive byplasser er ikke bare bærekraftig, men skaper et skulpturelt mangfold som blir et blikkfang i bybildet. E-bil eller E-sykkel ladestasjoner under gangbroene utnytter solenergien direkte på stedet.

Frisørsalong

Vibrant

Frisørsalong Hagehagen ble tatt opp essensen av det botaniske bildet, og ble opprettet i hele midtgangen, og ønsker gjestene umiddelbart velkommen til å sole seg under å bevege seg bort fra mengden og ønske dem velkommen fra inngangspartiet. Kikket lenger inn i rommet, og den smalne utformingen strekker seg oppover med detaljerte gyldne touch-ups. Botaniske metaforer uttrykkes fortsatt levende i hele rommet, og erstatter travelhet fra gatene, og her blir en hemmelig hage.

Privat Bolig

City Point

Privat Bolig Designeren søkte inspirasjoner fra urbant landskap. Naturen med hektisk byrom ble dermed 'utvidet' til boarealet, preget prosjektet av Metropolitan-tema. Mørke farger ble fremhevet av lys for å skape fantastiske visuelle effekter og atmosfære. Ved å adoptere mosaikk, malerier og digitale trykk med høyhus ble inntrykk av en moderne by brakt inn i interiøret. Designeren la stor innsats i romlig planlegging, spesielt fokusert på funksjonalitet. Utfallet var et stilig og luksuriøst hjem som var romslig nok til å betjene 7 personer.