Designmagasin
Designmagasin
Pustetreningsspill

P Y Lung

Pustetreningsspill Er en leketøyslignende enhetsdesign for alle aldre, slik at alle vil ha nytte av regelmessig pustetrening for å forbedre lungekapasiteten ved å blåse ballen for å passere gjennom spor med forskjellige kontrollpunkter for å kontrollere inhalasjon og utpust av luft. Sporene kommer i forskjellige moduler, fleksible og utskiftbare. En magnetisk mekanismestruktur designet i pustebyggeren som gir justering for å passe ens respirasjonsforhold.

Møbelsett

ChuangHua Tracery

Møbelsett ChuangHua Tracery passer for hjemmeko, kommersiell plass, hotell eller studio som er essensielt inspirert av ChuangHua, det kinesiske vindusgittermønsteret. Ved hjelp av bøyeteknologi og pulverlakkbelegg i levende rødlig farge med rent hvitt som opplyste dets festlige utseende, noe som gjorde dem fri for det metalliske bildet av hardt, kaldt og tungt. Estetisk enkelt rent og pent i sin strukturelle utforming, når lys passerer gjennom laserskjæringsmønsteret, projiserte skyggen på veggen og gulvet som viser et glimt av skjønnhet.

Pedagogisk Læringsleketøy

GrowForest

Pedagogisk Læringsleketøy Hjelpe barna til å forstå bærekraftige utviklingsmål for livet på land, beskyttelse, bevaring og restaurering av skogbruk. Trær modeller som er identiske med taiwanske hjemlige treslag av akasia, røkelseseder, Tochigi, Taiwan gran, kamferre og asiatisk gran. Varmt preg av tretekstur, den unike duften av hver tresort, og høydeterrenget for forskjellige treslag. En illustrert historiebok hjelper med å dype rotbarn med begrepet skogvern, lære forskjeller mellom Taiwan-treslag, og bringe konseptet med bevaringsskog med bildeboka.

Bærekraft Koffert

Rhita

Bærekraft Koffert Montering og demontering designet for bærekraftighetssak. Med et innovativt hengselsstruktursystem designet, ble 70 prosent av delene redusert, ingen lim eller nagle for fiksering, ingen sying av innerforet, noe som gjør det lettere å reparere, og nedbemanne 33 prosent av godsvolumet, til slutt forlenge kofferten Livssyklus. Alle deler kan kjøpes individuelt, for å tilpasse egen koffert, eller bytte av deler, ingen nødvendig koffert til reparasjonssenter trengs, sparer tid og reduserer fraktet av karbonavtrykk.

Utendørs Metallstol

Tomeo

Utendørs Metallstol I løpet av 60-tallet utviklet visjonære designere de første plastmøblene. Designernes talent kombinert med stoffets allsidighet førte til dets uunnværlighet. Både designere og forbrukere ble avhengige av det. I dag kjenner vi miljøfarene. Fortsatt er restaurantterrasser fylt med plaststoler. Dette fordi markedet tilbyr lite alternativ. Designverdenen er fortsatt tynt befolket av produsenter av stålmøbler, til og med publiserer noen ganger design fra slutten av 1800-tallet ... Her kommer Tomeos fødsel: en moderne, lett og stabelbar stålstol.

Lyktinstallasjon

Linear Flora

Lyktinstallasjon Linear Flora er inspirert av nummeret "tre" fra bougainvillea, blomsten i Pingtung County. Bortsett fra de tre bougainvillea-kronbladene sett nedenfra på kunstverket, kan varianter og mangfoldighetene av tre oppdages i forskjellige aspekter. For å feire 30-årsjubileet for Taiwan Lantern Festival, ble lysdesignartisten Ray Teng Pai invitert av Department of Cultural Affairs i Pingtung County for å lage en ukonvensjonell lykt, den unike kombinasjonen av form og teknologi, og sende en melding om å transformere arven til festivalen og koble den med fremtiden.