Designmagasin
Designmagasin
Belysning

Mondrian

Belysning Opphengslampen Mondrian når følelser gjennom farger, volumer og former. Navnet leder til dens inspirasjon, maleren Mondrian. Det er en hengende lampe med rektangulær form i en horisontal akse bygget opp av flere lag med farget akryl. Lampen har fire forskjellige visninger som utnytter samspillet og harmonien som skapes av de seks fargene som brukes for denne komposisjonen, hvor formen blir avbrutt av en hvit linje og et gult lag. Mondrian sender ut lys både oppover og nedover og skaper diffus, ikke-invasiv belysning, justert med en dimmebar trådløs fjernkontroll.

Dumbbell Handgripper

Dbgripper

Dumbbell Handgripper Dette er et trygt og godt hold treningsverktøy for alle aldre. Mykt belegg på overflaten som gir en silkeaktig følelse. Laget av 100 % resirkulerbar silikon med spesiell materialformel som produserer 6 forskjellige hardhetsnivåer, med forskjellig størrelse og vekt, gir valgfri grepskrafttrening. Håndgriperen kan også passe på det avrundede hakket på begge sider av hantelstangen og legger vekt på den for armmuskeltrening opp til 60 typer forskjellige styrkekombinasjoner. De iøynefallende fargene fra lys til mørk, indikerer styrken og vekten fra lett til tung.

Vase

Canyon

Vase Den håndlagde blomstervasen ble produsert av 400 stykker presisjons laserskjærende metallplater med forskjellige tykkelser, stablet lag for lag, og sveiset stykke for stykke, og demonstrerte en kunstnerisk skulptur av blomstervase, presentert i et detaljert mønster av canyon. Lag av stablet metall viser teksturen til canyonseksjonen, og øker også scenariene med ulike omgivelsesforhold, og skaper uregelmessig skiftende naturlige tekstureffekter.

Stol

Stool Glavy Roda

Stol Krakk Glavy Roda legemliggjør egenskapene som er iboende til familiens overhode: integritet, organisering og selvdisiplin. Rette vinkler, sirkel- og rektangelformer i kombinasjon med ornamentelementer støtter forbindelsen mellom fortid og nåtid, og gjør stolen til et tidløst objekt. Stolen er laget av tre med bruk av miljøvennlige belegg og kan males i hvilken som helst farge. Krakk Glavy Roda vil naturlig passe inn i ethvert interiør i et kontor, hotell eller privat hjem.

Pris

Nagrada

Pris Denne designen er realisert for å bidra til normalisering av livet under selvisolasjon, og for å skape en spesiell pris for vinnerne av nettturneringer. Prisens design representerer transformasjonen av en bonde til en dronning, som en anerkjennelse av spillerens fremgang i sjakk. Prisen består av to flate figurer, dronningen og bonden, som settes inn i hverandre på grunn av trange spor som danner en enkelt kopp. Prisdesignet er holdbart takket være rustfritt stål og er praktisk for transport til vinneren via post.

Fabrikk

Shamim Polymer

Fabrikk Anlegget må opprettholde tre programmer, inkludert produksjonsanlegg og laboratorium og kontor. Mangelen på definerte funksjonelle programmer i denne typen prosjekter er årsaken til deres ubehagelige romlige kvalitet. Dette prosjektet søker å løse dette problemet ved å bruke sirkulasjonselementer for å dele urelaterte programmer. Utformingen av bygningen dreier seg om to tomrom. Disse tomrommene skaper muligheten for å skille funksjonelt ikke-relaterte rom. Fungerer samtidig som en mellomgård hvor hver del av bygningen er forbundet med hverandre.